Toitlustamine asutuse restoranides

Kerge ja värske

Tänapäeva ühiskonna kõikides valdkondades keskendutakse üha enam tervislikule toitumisele. Enamik inimesi panustab palju energiat korralikule söömisele. Neil aga, kelle tööpäevad on pikad, on sageli keeruline korraldada tervislikku, tasakaalustatud toitumist. Meie ettevõtete töötajatele välja töötatud teenus tegeleb just sellega.

Me pakume kerget värsket toitu, mis on suunatud maitsetele ja töötajate vajadustele. Menüüsse kuuluvad toidud on optimeeritud kalorsuse ja toiteväärtuse suhtes ning kasutatakse kõrge toiteväärtusega koostisaineid. Tooraine valimisel järgime rangeid kvaliteedinorme ja ostame peamiselt kohalikelt tootjatelt.

Meie toitlustamiskontseptsioon on paindlik. Kontrollime koos Teiega iga detaili ning jälgime, et kõik oleks korraldatud vastavalt teie vajadustele.

Kui soovite saada lisateavet asutuste töötajate toitlustamise kohta, helistage meile või saatke e-kiri. Meil oleks hea meel teist kuulda.

Jätkusuutlik toitlustus

Kohalik ja hooajaline

Teie soovil saab toitlustusteenuse muuta veelgi jätkusuutlikumaks. Näiteks valmistades toitu kohalikust mahetoorainest või valides energiasäästlikke köögiseadmeid ja muutes toidujäätmed energiaks. Küsi meilt.

P. Dussmann Eesti Osaühing
Kontakt
Telefon +372-6-517470 +372-6-517470