Dussmann Catering
DussmannCatering

Kliendisõbralikud ja isuäratavad toidud

Toidud Teie maitse järgi

Korralik toitumine on oluline hea enesetunde, töövõime ja üldise tervise huvides. Igapäevaelus on siiski sageli keeruline korralikult süüa. Tihti on liiga vähe aega, eriti tööl. Kõikide meie toitlustuskohtade eesmärk on tagada, et tervislik toit oleks inimestele kättesaadav ükskõik kus nad ka ei viibiks. Oleme välja töötanud menüüd, mis on  koostatud vastavalt erinevatele vajadustele ja nõudmistele – nii toiteväärtuse kui ka maitse suhtes.

Dussmann Catering järgib oma tegevuses olulisi põhimõtteid.  Suhtume tõsiselt jätkusuutlikkusesse ning enamus meie  toorainest tuleb  kohalikelt tootjatelt.  Kliendi soovil pakume rõõmuga mahetoorainest valmistatud toitu. Vajadusel oleme suutelised valmistame toitu ka erivajadustega inimestele spetsiaalsete menüüde alusel.

Meie köökides kasutatavad seadmed on ostetud tuginedes konkreetse kliendi vajadustele mitte vastupidi. See kehtib nii tehnoloogiliste seadmete, tellimissüsteemide ja toiduserveerimise kontseptsiooni  kui ka  kassasüsteemide kohta.

Töötame välja individuaallahendusi ja erikontseptsioone, mis erinevad tavalistest toitlustuslahendustest. Meie toitlustusspetsialistid annavad Teile  meeleldi täiendavat nõu ja informatsiooni.

Jätkusuutlik toitlustus

Kohalik ja hooajaline

Teie soovil saab toitlustusteenuse muuta veelgi jätkusuutlikumaks. Näiteks valmistades toitu kohalikust mahetoorainest või valides energiasäästlikke köögiseadmeid ja muutes toidujäätmed energiaks. Küsi meilt.

HACCP kontseptsioon

Toiduhügieen

HACCP kontseptioon on efektiivne kontrollisüsteem, mis tagab toidu hügieeni ja ohutuse tootmisprotsessis. Toodete usaldusväärsus on tagatud tegevuste järjepideva dokumenteerimise ja korrapäraste HACCP audititega, mida viivad läbi ettevõttevälised HACCP eksperdid.