Dussmanni eakate toitlustamises keskendutakse tervise edendamisele, hoidmisele ja parandamisele kõrges eas. Meie toitlustusspetsialistid valmistavad maitsvat toitu, mis on kohandatud eakate vajadustele ning võitleb alatoitumise ja haigustega.
Kontseptsioon hõlmab ka söömisharjumuste dokumenteerimist ning suhtlust hooldajate, köögi ja teenusepakkuja vahel. Programmi kuuluvad juhtumi ajalugu, toidu- ja joogitarbimise dokumenteerimine, soovitused toidukordade jaotuse kohta, abi söömisel ja joomisel ning hügieenimäärused raviasutuse köökides. Lisakomponendiks on ulatuslik koolituskava hooldajatele, köögi- ja majapidamistöötajatele.
Toitlustamine on korraldatud vastavalt asutuse eripärale ja vajadustele. See võimaldab hoida kokku kulusid, aitab kaasa patsientide tervise parandamisele ja tõstab asutuse positiivset mainet.
Anname meeleldi lisateavet. Helistage meile või saatke e-kiri.
HACCP kontseptioon on efektiivne kontrollisüsteem, mis tagab toidu hügieeni ja ohutuse tootmisprotsessis. Toodete usaldusväärsus on tagatud tegevuste järjepideva dokumenteerimise ja korrapäraste HACCP audititega, mida viivad läbi ettevõttevälised HACCP eksperdid.